vrijdag 19 oktober 2012

Beloofd is .....

We hadden elkaar beloofd niets meer voor Kerst te kopen totdat we 16 en 17 november echt gaan kerstshoppen in Belgie en Duitsland.

Maar ik kon me er niet aan houden.... het duurt nog zo lang!Toen ik bij de Xenos was voor het schort toch wat meegenomen.
Twee Placemats van Cinnamon (ja natuurlijk dit keer ook meteen 1 voor mijn zus!!), een houten ster en houten kerstboom en een breed rood kerstlint.

4 opmerkingen:

 1. Leuk leuk leuk.
  Of eigenlijk: foei, dat hadden we niet afgesproken!
  Gelukkig hou ik me ook niet aan de afspraak dus.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik begrijp uit bovenstaande reactie, dat zusje eigenlijk alleen maar blij is met je "overtredinkje" dus.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi hoi,

  Ik kwam vandaag via Pinterest bij toeval op jullie blog en ik wilde even zeggen dat jullie echt een heerlijke blog hebben, leuke kerst-koop-tips ook. Mijn favoriete tijd van het jaar is net zoals bij jullie ook kerst. En in December tel ik op mijn blog ook af tot kerst. Ik ga snel een berichtje plaatsen over jullie blog. Want ik denk dat meer mensen net zoals ik jullie blog erg leuk zullen vinden.

  Lieve groetjes,

  (Gewoon) Marieke
  http://gewoonmarieke.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk blog hebben jullie. Ik ben meteen volger geworden en ben de eerdere berichtjes gaan bekijken. Ik kwam veel mooie kerstidee├źn tegen en wat een mooie decoraties weten jullie het hele jaar door te vinden en maken.

  Groetjes,
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen